BehandlingarFamiljeterapi

I en familjeterapi ser vi till hela familjen för att lösa svårigheter. Det kan vara bekymmer med barnen och relationen till dem, det kan gälla föräldrar, svärföräldrar annan släkt. Många har svårigheter i relation till sin f.d. man eller fru och med det kan följa komplicerade relationer till och med barnen. 

Parterapi

I en parterapi arbetar ni med dilemman i parrelationen. Jag börjar alltid med en bedömning av er parrelation och tar ställning till den mest framkomliga vägen. Även om man har ett parproblem är det inte säker att det går att lösa med parterapi. En sådan bedömning kallar jag för en konsultation. En parterapi har olika längd, ibland räcker 3-5 gånger och ibland kräver problemet 6- 12 månader. 

 Individuell terapi

Den individuella terapin ger dig möjlighet att förstå vad som händer inom dig och hjälper dig hitta svaren på de frågor du har. Mötet med mig som terapeut ska ge dig verktyg som hjälper dig att se dig själv ur nya perspektiv och hjälper dig utvecklas. Vid vårt första möte tar vi ställning till kontraktet, det kan innebära att vi gör ett korttidskontrakt på 5, 15 eller 20 gånger. Men ibland måste det vara ett öppet kontrakt som inte är reglerat för när avslut skall ske.